+47 6721 3243

Artist Informasjon

 

Benedicte Mowinckel

Pa_MG_3004

Biografi:

Benedicte var født i Bergen, Norge men vokste opp i Vancouver, British Columbia, Canada. Hun har bodd på mange forskjellige steder, som  Vancouver, London, Bergen (Norge), Oslo (Norge) og Queensland (Australia)……….

Hennes reise til de mange interessante og fasinerende steder rundt om i verden samt hennes livs erfaring, har vært med på å skape hennes lidenskap for kunst maling. Dette har styrket henne i hennes tro på den kunsten hun lager.

Benedicte har alltid vært interest i kunst. Hennes selvlærte stil begynte da hun var i første klasse på barneskolen hvor hennes maleri av et gran tre ble hengt ut i skolens mottagelse som et kunstverk.

Benedicte har hatt utstillinger i flere land og har utført flere utmerkede kunstverk på oppdrag.

Benedicte’s kjærlighet for naturen kommer tydelig frem i hennes bruk av farger og struktur. Hennes måte å arbeide organist med hvert maleri, ble utviklet til et veldig spennende og interessant  lag på lag maling. Hennes sans for detaljer kommer fram i hennes abstrakte punkt arbeider som nakne personer i sort hvit.

Hun sier at hennes suksess som profesjonell kunstner tilskrives hennes kjærlighet for å skape and noe nytt.

Benedicte har arbeidet fra sitt studio i Queensland, Australia i flere år, men arbeider nå fra sitt studio i Enebakk, Norge. Noen av hennes arbeider har vært stilt ut i Queensland, Australia.

Nye utstillinger i Oslo, Norge vil komme i 2017.