+47 6721 3243

Om oss

KREATIVITET UTEN GRENSER

MAXMO CREATIONS er et selskap som viser sin kreativitet ved "high end" fotografering, videografi og kunstmaling.Vi har fått flere internationale utmerkelser gjennom årene. I tidsrommet oktober 2016 til mars 2017 mottok vi 8 internationale utmerkelser som profesjonell fotograf i konkurranse med totalt 23 212 fotografier fra 132 land. Dette forteller mye om den kvaliteten vi har på våre bilder.

Vårt primære arbeidsområde er Oslo og Akershus i Norge, men vi utfører også arbeider i andre deler av verden. Vi er fleksible og kan møte deg hvor du ønsker i Oslo og Akershus uten kostnader for å prate om et foto oppdrag.


MAXMO PRO PHOTO er avdelingen i Maxmo Creations AS som utfører fotograferingen.


Vår ledende fotograf har vært medlem av AIPP (Australian Institute of Professional Photographers) i mange år. Vi bruker fremdeles fotografering med film i kombinasjon med digital "Full frame" og "High End" mellom format Digitale kameraer. Forskjellige kameraer for forskjellig foto-stil.


Vi bruker også video i forbindelse med bryllup, mottagelser, reportasjer og mer for de som ønsker levende bilder. Flere ganger, kombinerer vi video med bilder for å lage en bedre presentasjon av hendelsen.


Trykking av bilder i storformat med "High End" blekk og "Fine Art" foto papir vil garantere at du vil bevare dine minner inn i det neste århundre*.


MAXMO CREATIONS utfører også fotografering og video (4K) fra luften. Dette kan gi en stor fordel ved salg av bolig eller eiendom eller for inspeksjon av tak og områder som kan være vanskelig å komme til.


MAXMO CREATIONS utfører også kunstmaling som inkluderer figurativ, non figurativ og Aboriginal kunst. En fantastisk ny kunstart er utviklet på basis av den Aboriginale kunst. Kunsten med punktmaling har bakgrunn i den Aboriginale kunst (Australians native people).


*  Viser til lagring og eksponering av bilder under "Bilde informasjon".