+47 6721 3243

Retur av varer

Vennligst velg med omtanke. Vi gir normalt ikke refusjon på kjøp dersom du bare forandrer mening eller tar en feil beslutning.

Vi vil refundere 100% dersom det er feil på varene, eller har blitt feil beskrevet i produkt informasjonen på vår Web-side.

Vi vil refundere 100% av kjøpesummen av et bilde dersom bildet er trykket i feil farger, dårlig kvalitet eller er forskjellig fra produktet som er kjøpt fra vår Web side. Kjøpesummen vil bli refundert etter at vi har mottatt produktet i samme tilstand som det var i ved forsendelsen fra oss  og i original embalasjen. Fraktkostnadene vil ikke bli refundert.

Vi må bli kontaktet før en eventuell retur slik at riktig informasjon kan gis vedrørende returen. Dersom du mottar en pakke som leveres i en ødelagt eske / kasse, er det ditt ansvar å kontakte frakt selskapet. Du bør undersøke pakken grundig før du signerer for mottagelsen.

Farger kan variere fra en skjerm til en annen grunnet farge-kalibreringen av den skjermen du ser på. Enhver skjerm trenger å bli kalibrert på nytt etter en tid for å være i stand til å se de riktige fargene. Vi justerer hvit-ballansen på hvert bilde for å få frem de riktige fargene. I tillegg kalibrer vi våre dataskjermer hver uke for å være sikre på at fargene vises korrekt. Reproduksjon av bilder og malerier ville vært umulig å gjøre dersom ikke dette ble gjort.