+47 6721 3243

MAXMO Studio

Maxmo Studio er det perfekte studio for portrett fotografering, baby fotografering og produkt fotografering.

Studioet er godt utstyrt med studio lys og “soft-boxes” fra Lastolite, Bowens og ProFoto. Kameraene som vi bruker er Canon 5 D MKII, Canon 5DsR and Canon 1Dx II for “full frame” foto og Mamiya RZ 67 Pro II D og Phase One 645 DF+ for mellom format foto opptil 100 Mpix

Phase-One-645DFplus-w-28mm-LS_610x413KLIKK PÅ KAMERAET FOR Å FA EN IDE.

Vi utfører fotograferingen hvor du ønsker. Vi kan også bringe vårt mobile studio utstyr  “ProFoto” dersom det trengs. I de fleste tilfellene gir et utendørs studio bedre resultater enn et innendørs studio.

Se på vår HOVED MENY for å få en oversikt over hva vi kan gjøre.

Vårt topp fotoutstyr kan ta blits bilder med en hastighet på 1,600 /sek. noe som gir oss muligheten med å manipulere med sollyset utendørs  for å gi oss det lyset vi ønsker i et bilde. Det gir oss også muligheten til å ta spektakulære bilder i mørket med motiv som beveger seg med høy hastighet.

Redigering og trykking av bilder i store formater utføres i våre lokaler. Trykking av bilder  utføres ved bruk av det beste blekk som finnes på markedet. Trykkingen blir også gjort på håndlaget “Fine Art” papir for å få de beste resultatene.

TIMG_2877

Vi kombinere også digital fotografering med film-fotografering. B&W,  farge film i mellomformat og storformat (4×5″). Filmen fremkalles av oss manuelt for å få de beste resultatene.

IMG_2689_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Screen Shot 2015-12-27 at 9.26.21 pm